2018. április 16-20.

Hétfő

  • Hortobágyi húsos palacsinta
  • Sajtkrém leves diós gomolyával
  • Roston csirke mell filé cézár salátával
  • Paprikás krumpli tejfölös ubi salival
  • Epres krémes – pohár desszert

Kedd

  • Trifla pástétom, tatziki
  • Tavaszi májgaluska leves
  • Kijevi jérce mell mézes almával
  • Malacsült hagymás csipetkével és macokkal
  • Palacsinta torta csokoládéval

Szerda

  • Kucsmagombás omlett
  • Szegedi pontyhalászlé
  • Túrós csusza tepertővel
  • Rántott, csontos karaj burgonyapürével
  • Somlói galuska

Csütörtök

  • Almás krumpli saláta, ruszlival
  • Szoljanka leves
  • Csirkepaprikás nokedlivel
  • Marhapofa medvehagymás zöldborsó főzelékkel
  • Fügés, epres, mascarponés süti

Péntek

  • Resztelt kacsamáj
  • Újházy tyúkhúsleves
  • Mandulás bundában sült afrikai harcsa spárgával, karfiolpürével és vajszósszal
  • Serpenyős szűzérmék pirított burgonyával
  • Sajttorta ribizlivel

A menü ára:


Főétel: 1 200.-
2 fogás: 1 500.-
3 fogás: 1 800.-
4 fogás: 2 100.-

Gyere és (l)egyél velünk!