01. 20. - 01. 24.

Hétfő

  • Caprese – mozarella, paradicsom, bazsalikom
  • Fokhagyma krémleves  pirított frankfurterrel
  • Gyros salátával és sült krumplival
  • Fokhagymás tarja rántva, zelleres pürével
  • Kókuszos keksztekercs

Kedd

  • Debreceni töltött karaj francia salátával
  • Tárkonyos sertésraguleves
  • Sajt rudak rántva párolt rizzsel és tartárral
  • Mascarpone-s csirkemell tócsnival
  • Túrós palacsinta

Szerda

  • Húskrémes pirítós lilahagyma lekvárral
  • Szoljanka leves
  • Spagetti amatriciana
  • Marhapörkölt tarhonyával
  • Somlói galuska

Csütörtök

  • Szalámis kenegető aszalt paradicsommal
  • Céklaleves füstölt csülök rilette-tel
  • Krumplifőzelék csibefasírttal
  • Rántott csirkeszárnyak tojássalátával
  • Brownie kompóttal

Péntek

  • Kacsamáj zsírjával
  • Marhahúsleves saját gombócával
  • Halpaprikás túróscsuszával
  • Mátrai borzaska rizibizivel
  • Fügés epres mascarpone-s süti

A menü ára:


Főétel: 1 200.-
2 fogás: 1 500.-
3 fogás: 1 800.-
4 fogás: 2 100.-

Gyere és (l)egyél velünk!