Kedves Borász Barátunk!

Örömmel tudatom veletek, hogy úgy néz ki, újra összeállt kis csapatunk. Rövid szünet után ismét vállalok kitelepüléseket, rendezvényeitek ellátását, hideg-meleg ételekkel.

A szokásos pinceételek mellett igyekszünk a különleges igényű vendégeiteknek is megfelelni. Ezúton küldenék pár menüjavaslatot, amit persze az igények figyelembevételével szívesen átalakítunk.

Hideg tálak: Sültekkel, bisztrókrémekkel, salátákkal. 2 500 Ft/fő-től

Ne csak igyunk, együnk is!

  1. A /
    • Szarvas paprikás parasztsonkás knédlivel
    • Máglyarakás
    • 3 200 Ft/fő
  2. B /
    • Fokhagymás tarja füstöltcsülkös forgatott burgonyával, savanyúsággal.
    • Aranygaluska vanília sodóval
    • 3 000 Ft/fő
  3. C /
    • Marhapofa vörösboros krémmártásban, kéksajtos burgonyapürével,
    • Somlói galuska
    • 3 200 Ft/fő
  4. D /
    • Tavaszi csirkecombok Jóasszony módra,
    • Egri gömbpalacsinta
    • 2 800 Ft/fő

Hosszú beszélgetésekhez

  1. A /
    • Palócleves Mikszáth Kálmán szerint
    • Parasztsonkás füstölt sajtos csirketekercs csőben sült zöldségekkel
    • Darázsfészek madártejjel és barack lekvárral.
    • 3 990 Ft/fő
  2. B /
    • Hideg bemelegítő sonkával, szarvas kolbásszal, körözöttel, és kacsapástétommal.
    • Főtt füstölt csülök tormával, mustárral, és Coleslaw salátával.
    • Somlói galuska
    • 4 200 Ft/fő
  3. C /
    • Vargányás szarvas raguleves tejfölösen
    • Spare ribs – sült oldalas mártogatóssal, olajos hordós káposztával és hagymás tört burgonyával
    • Meggyes-mákos rétes almapürével.
    • 4 200 Ft/fő
  4. D /
    • Zöldséges májgaluska leves.
    • Pincepörkölt hagymás gancával, savanyával
    • Máglyarakás
    • 3 900 Ft/fő
  5. E /
    • Hortobágyi húsos palacsinta Bakonyi módra
    • Ropogós kacsacomb káposztás cvekedlivel
    • Tiramisu
    • 4 500 Ft/fő

És egy komolyabb borsorhoz

  • Lazac tatár zelleres zöldbabsalátával és zsendicéval
  • Bárányhúsos ravioli zsályás vajjal és zöldbab habbal.
  • Rozé kacsamell batátával és birsalmával.
  • Marhapofa Bikavéres krémmártásban, kéksajtos burgonyapürével és vargányával.
  • Pekándiós Brownié Baileys fagyival
  • 8 800 Ft/fő

…persze az évszakhoz és a friss alapanyagokhoz variáljuk minden esetben a menüket, ezért célszerű mindig egyeztetnünk megrendelés esetén a lehetséges változtatásokról.

A menük egyébként is csak figyelemfelkeltők, bármilyen módosítás eszközölhető rajtuk.

Ha különleges étkezési igényű van a csoport tagjai között, kérem előre jelezzétek, hogy mi is fel tudjunk rá készülni( Pl. vegetáriánus, Vegán, laktóz-, glutén-, mogyoró- stb. allergiások).

Különlegesebb étkezéseket is tudunk szervezni előzetes egyeztetés  alapján. Pl.

  1. Rendelkezünk egy, az országban egyedülálló óriás nyársalóval, melyben tudunk egyben sütni malacot, bárányt, kacsákat, libákat, csirkéket, halakat, csülköket, egész combokat, stb.
  2. vállalunk nyárson pisztráng sütést a pincénél, vagy külsős helyszíneken is.
  3. Mivel rendelkezünk mobil kemencével is, így focaccia partit is szívesen szervezünk, vagy újdonságképp süthetünk óriás pirítósokat különböző feltétekkel (velő, erdei gomba, malacfül, borjúmáj, zöldséges, sajtos….. , illetve sparhelten sült lepcsánkát különböző feltétekkel ( tejfölös- túrós vagy mákos-tejfölös stb.)

Reméljük ajánlatunk felkeltette érdeklődéseteket!

Bővebb infó, illetve rendelésekkel forduljatok bizalommal hozzám:

Borbaráti üdvözlettel:  Gál Gábor

Telefon: +36 30 955 21 80
E-mail: triflaeger@gmail.com