Tisztelt régi, és reményeink szerint új Partnereink!

Új cégünk, a  ZSÁLYA BISZTRÓ KFT. megújuló idegenforgalmi és vendéglátó ipari ajánlat csomagját küldenénk el tanulmányozásra, illetve további felhasználás céljából.

Korábban szilvásváradi programjaink, illetve az egri Hotel Aqua és Zsálya Bisztró üzemeltetése kapcsán  kerültünk  kapcsolatba.

Előző cégeink üzemeltették a szilvásváradi Lovas Éttermet, programgazdái voltunk az Állami Ménesgazdaság lovas programjainak, szabadtéri pisztrángsütő programokat szerveztünk a Bükki Nemzeti Parkban, illetve egri éttermünkben csoportos étkeztetéseket, borkóstolós programokat szerveztünk. Nagy gyakorlatunk van csapatépítő tréningek, szarvasgomba vadászatok, és lovas programok szervezése terén. Mivel már több mint 30 éve tevékenykedünk Szilvásváradon és Egerben, ezért átfogó ismeretekkel rendelkezünk a lehetőségek tárházára.

Programjainkat egy csokorba foglaltuk, hogy ezzel is segítsük munkájukat.

SZILVÁSVÁRADI PROGRAMJAINK:

 1. Fogatos méneslátogatás  –  Ez egy cca. 1,5 órás program, mely során vendégeik lipicai fogatokkal és helyi idegenvezetővel meglátogatják a kocsi múzeumot, a lótenyésztési telepet, majd kikocsiznak a legelő méneshez, ahol cca. 100-120 lóból álló anyakancaménest évjárati csikóikkal együtt láthatják.
  4500 HUF/fő
 2. Lovasbemutató: – Ez a program igyekszik egy átfogó képet adni a szilvásváradi Lipicai Ménes sport és nevelő munkájából egy cca. 50-60 perces műsor keretében. Öt – hat pontja van a bemutatónak, mely az éppen aktuális versenyzői elfoglaltságok függvényében áll össze. Ez a show műsor elsősorban nagyobb csoportok részére ajánlott.
  1 500 Euro /csoport
 3. Csapatépítő program: – Mindig egyedileg kerül összeállításra, figyelembe véve a társaság létszámát, korosztályát, igényeit és szabadidejét. Pl. fogathajtó verseny, falusi „találd fel” magad, segway, quad, Paintball, leaser ball, kalanderdő, stb. Kérjen speciális ajánlatot!
 4. Szarvasgomba vadászat: – Egy igazi kuriózum! Újra reneszánszát éli végre a magyar szarvasgomba kultúra. Igazából 20 évvel ezelőtt kezdtük újra életre kelteni eme csodás fűszer szeretetét, használatát, egyáltalán az újra megismerését. Azóta minden évben közös „vadászatokat” szervezünk, a hozzá tartozó gasztronómiai élménnyel. Kérjen speciális ajánlatot!  
 5. Pisztrángsütés a Bükki Nemzeti Parkban: – Vendégeink egy 20 perces romantikus erdei kisvasúttal történő utazás után érik el a Szalajka Völgyi Gloriette tisztást, ahol kollégáink már egy pohár pálinkával várják őket. Egy rövid köszöntés és tájékoztatás után nyársra húzott pisztrángot és szalonnát kapnak a résztvevők, majd maguk sütik készre az ebédjüket (némi helyi segédlettel). A kész halhoz és szalonnához friss öntetes kerti salátát és ropogós kenyeret kínálunk. Ebéd közben folyamatosan egri bort lopózunk a szomjas „szakácsok” poharába. A bátrabbak kipróbálhatják a bor kortyolását közvetlenül a lopóból is. Korlátlan borfogyasztás! Az étkezést egy finom helyi desszerttel zárjuk – mákos bobojkát kínálunk bikavéres eperöntettel.  Ebéd után séta, a Szalajka Völgy látványosságainak megtekintése: Fátyol vízesés, Erdészeti Múzeum, Sziklaforrás, pisztrángtenyészet, vadaspark, stb.
  22 Euro /fő +  vonat költség

EGRI PROGRAMJAINK:

  1. Csapatépítő programok: – Itt az adottságok és specialitások is természetesen mások, ezért itt picit „városiasabb” dolgokkal kell számolni. Ami mindig beválik:
    • az egri vár programjai, mint az íjászat, kazamata látogatás, vitézlő oktatás és harcok stb..
    • Pecsétes Borok Háza, pincerendszer, borfelismerés, bikavér készítés, borlovag választás, stb.
    • Városnézés a magasból kisrepülővel, illetve sárkányrepülés az Eged hegyről,
    • Kerékpáros versenyek, vetélkedők, túrák ( pl. dűlő túrák ),
    • A dűlőkbe dzsip túrák, borvidéki kirándulások,
    • Szépasszony Völgyi boros vetélkedők

   Kérje speciális, testre szabott ajánlatunkat!

  2. Pinceprogramok, pincelátogatások, borvacsorák:
   A jó helyismeret, és persze borszeretet bejuttat bennünket bármely pincébe, ahol 6-8, vagy akár több boros egyszerű vagy gurmand borkóstolásokon is részt tudunk venni. Minden igényt kielégítő javaslatokkal,  illetve tanácsokkal szolgálunk, mely programunkhoz az új egri éttermünkből, a Trifla Ivó@Konyhábóla borokhoz, programokhoz illő ételeket a választott helyre szállítjuk.
   A program ára a választott pincészet, a kért bor sor és menüsor függvénye. 8000 HUF/fő  5 bor soros kóstoló + vacsora már rendelhető,  de kérhet személyre szóló ajánlatot is.
  3. Ebéd vagy vacsora Eger szívében, a sétáló belvárosban:
   Új éttermünk, a Trifla Ivó@Konyha, szinte minden igény kielégítésére felkészült. Vállalunk étkeztetést éttermünkben és külső helyszíneken is, (pl. pincészetekben, az egri várban, a Felsőtárkányi tónál, a környék szőlőbirtokain, a dűlőkben stb.). A választék igen széles. Igyekszünk a csoportok pénztárcájához igazodó menüket összeállítani.
   Csoportos menüajánlatunk 12 Euro /fő, rendelhető,  de kérhet személyre szóló ajánlatot is.
  4. Szarvasgomba vadászat és kóstoló:
   Mintegy 20 éve foglalkozunk ilyen és ehhez hasonló programok szervezésében a Bükk hegység föld alatti gyémántjának gasztronómiai felhasználásának megismertetésével. Igyekszünk Olasz és Franciaországban szerzett tapasztalatainkat hasznosítva érdekes és egyben ízletes programokat biztosítani ezen témában is. Kérje speciális,testre szabott ajánlatunkat!

Remélem sikerült felkeltenünk érdeklődésüket programjaink iránt. Ha bármilyen kérdésük lenne a fentiekkel kapcsolatban, kérem keressenek.

A további eredményes együttműködés reményében

Tisztelettel: Gál Gábor

Telefon: +36 30 955 21 80
E-mail: triflaeger@gmail.com